Loading...

2019 mooi van start gegaan!

Het eerste kwartaal van 2019 zit er alweer bijna op en we kunnen nu al terug kijken op een paar mooie opdrachten.

Voor een vrijstaande villa in Zeist, onderdeel van het nieuwbouwproject Kerkebosch, hebben we een lichtplan gemaakt voor de aanstaande bewoners.

Ook voor een mooie woning in Amstelveen, ontworpen door architectenbureau M3H uit Amsterdam, hebben we een totaal lichtplan gemaakt, passend bij de architectuur van de woning.

Een bijzonder project was toch wel om het concept neer te zetten voor Bed&Breakfast ‘De Elsehof’ op landgoed Linschoten. De Elsehof staat voor alles wat met genieten, duurzaamheid en relaxen te maken heeft. Het concept is dan ook: ”Leef langzaam, geniet meer”. Een goed gevulde koelkast met slow food, ambachtelijke producten van duurzame kwaliteit en ingrediënten uit de omstreek van Linschoten en van het landgoed. Kernwoorden voor het ontwerp en look&feel zijn; minimalistische vormen, Scandinavische touch, eerlijke materialen en een clean design ‘form follows function’. De bouw is al gestart en oplevering staat voor laatste kwartaal dit jaar. Ik heb nu al zin om er een nachtje te logeren!

Op dit moment zijn we volop bezig met leuke particulieren projecten die wat verder gepland staan in dit jaar. Er wordt weer volop gebouwd en wij mogen dan ook voor een aantal nieuwbouwprojecten adviseren op het gebied van licht, kleur, indeling en materialisering. In Vinkeveen wordt een mooi nieuwbouwproject Wonen in Vinkeveld gerealiseerd, hier gaan we voor Suus en Joris een totaalontwerp maken. Ook voor Anne en Freek uit Utrecht hebben we een mooi doordacht creatief interieurplan en lichtplan ontworpen, zij gaan wonen in de nieuwe hippe wijk in Oog in Al.

Voor beide projecten zijn we nu druk met de implementatie van de plannen. Afronding staat voor de zomer dit jaar gepland.

Meer van dit soort projecten zien? Bekijk ons portfolio!