Loading...

Over Studio Valentijn

Studio Valentijn is een ontwerpbureau voor interieur, licht en architectuur. Ons specialisme: lichtadvies en lichtontwerp. Onze stijl: tijdloos, helder en doordacht; uitgewerkt tot in de kleinste details. We werken voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers aan kleine en grote projecten, van zolder of serre tot kantoor, winkel of bibliotheek.

Annelies Valentijn nieuw roodAangenaam: Annelies Valentijn

Annelies Valentijn startte de studio in 2006, nadat zij ruime werkervaring had opgedaan bij verschillende bureaus voor interieurontwerp, woonwinkels en lichtbedrijven.

Studio Valentijn is vooral bekend voor de vele tientallen licht- en interieurontwerpen voor woonhuizen, kantoorpanden, winkels en horecagelegenheden in binnen- en buitenland.  

Licht: specialisme en missie

Als interieurarchitect - ze volgde haar opleiding aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam - is Annelies Valentijn altijd gefascineerd geweest door licht en het enorme effect daarvan op ruimte, kleur en beleving. En terwijl veel interieurontwerpers licht en verlichting als detail zien, zijn licht en architectuur voor Annelies Valentijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ze maakte er haar specialisme én haar missie van. Ze startte in 2018 met De Lichtschool, die specialistische licht-opleidingen aanbiedt aan professionals in interieur en wordt door steeds meer architecten- en interieurbureaus gevraagd om haar kennis in te zetten voor uiteenlopende projecten. 

Van badkamer tot bibliotheek

Zo ontwikkelde Annelies Valentijn lichtconcepten bij DeltaLight, FLOS en Signify (Philips Lighting) voor onder andere de showroom van MOOOI in New York en Amsterdam, TESLA autoshowroom, bibliotheken, horeca-gelegenheden, winkels en showrooms. Tegelijkertijd werkt ze met verschillende architecten om voor particuliere opdrachtgevers ware droomhuizen te realiseren, maakt ze interieurontwerpen en lichtplannen voor verbouwingen - van complete woning tot badkamer of zolder. Door een nauwe samenwerking met aannemers, installateurs, interieurbouwers en stoffeerders kan Studio Valentijn ook zorgdragen voor de realisatie van al die mooie plannen. 

 

Meer weten? Samenwerken?

Studio Valentijn staat altijd open voor nieuwe uitdagingen. Particulieren én zakelijke klanten kunnen bij ons terecht voor interieuradvies en lichtontwerp en maatwerk interieurs. Architecten, interieurontwerpers en -stylisten helpen we graag met het ontwikkelen van licht- en installatieplannen - van eenvoudig tot uiterst complex. 

Mail Annelies op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 030-2072341

Studio Valentijn is gevestigd in Breukelen, maar werkt in heel Nederland (en soms ook daarbuiten). Zo heeft Studio Valentijn opdrachten gerealiseerd in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Culemborg, Hoorn, Leidsche Rijn, Abcoude, Den Bosch, Soest, Zeist, Leeuwarden, Hilversum, Rotterdam, Zierikzee, Maastricht, Alkmaar, Breda, Zwolle, Steenwijk en Bussum.