Loading...

Over Studio Valentijn

Studio Valentijn is een ontwerpbureau voor interieur, licht en architectuur. Ons specialisme: lichtadvies en lichtontwerp. Onze stijl: tijdloos, helder en doordacht; uitgewerkt tot in de kleinste details. We werken voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers aan kleine en grote projecten, van zolder of serre tot kantoor, winkel of bibliotheek.

annelies valentijnAangenaam: Annelies Valentijn

Annelies Valentijn startte de studio in 2006, nadat zij ruime werkervaring had opgedaan bij verschillende bureaus voor interieurontwerp, woonwinkels en lichtbedrijven.

Studio Valentijn is vooral bekend voor de vele tientallen licht- en interieurontwerpen voor woonhuizen, kantoorpanden, winkels en horecagelegenheden in binnen- en buitenland.  

Licht: specialisme en missie

Als interieurarchitect - ze volgde haar opleiding aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam - is Annelies Valentijn altijd gefascineerd geweest door licht en het enorme effect daarvan op ruimte, kleur en beleving. En terwijl veel interieurontwerpers licht en verlichting als detail zien, zijn licht en architectuur voor Annelies Valentijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ze maakte er haar specialisme én haar missie van. Ze startte in 2018 met De Lichtschool, die specialistische licht-opleidingen aanbiedt aan professionals in interieur en wordt door steeds meer architecten- en interieurbureaus gevraagd om haar kennis in te zetten voor uiteenlopende projecten. 

Van badkamer tot bibliotheek

Zo ontwikkelde Annelies Valentijn lichtconcepten bij DeltaLight, FLOS en Signify (Philips Lighting) voor onder andere de showroom van MOOOI in New York en Amsterdam, TESLA autoshowroom, bibliotheken, horeca-gelegenheden, winkels en showrooms. Tegelijkertijd werkt ze met verschillende architecten om voor particuliere opdrachtgevers ware droomhuizen te realiseren, maakt ze interieurontwerpen en lichtplannen voor verbouwingen - van complete woning tot badkamer of zolder. Door een nauwe samenwerking met aannemers, installateurs, interieurbouwers en stoffeerders kan Studio Valentijn ook zorgdragen voor de realisatie van al die mooie plannen. 

Team

team studio valentijn
v.l.n.r. Marcel Krijtenberg, Wooili Soo, Wouter van Overwalle

Wooili Soo - interieurontwerper, Studio Soo
Wooili is verantwoordelijk voor alle 3D Sketch-up beelden en een kei in storytelling. Ze is afgestudeerd interieurontwerper, liep stage bij ons en is nooit meer weggegaan. 

Martine Valentijn - rots in de branding
Martine (supportyourcompany.nl) en megagoed in organiseren. Zij is degene die ervoor zorgt dat bij Studio Valentijn alles op rolletjes loopt.

Wouter van Overwalle - tekenaar, Refrax
Wouter zet onze lichtplannen om in Dialux en maakt lichtberekeningen. Hij is snel, vakkundig en heeft een Vlaams gevoel voor humor :)

Michel Schilperoort - meubelmaker/aannemer ICW
Michel bouwt alles wat wij bedenken, al jaren werken we samen aan de mooiste interieurs, zowel particulier als zakelijk.

Dennis Musters - installateur Mustechniek
Dennis is een ware vakman! Hij installeert onze lichtplannen, maar kan ook elektrotechnische installaties verzorgen. Hij zorgt ook voor de complete tv-, internet-, intercom-, camera- en beveiligingsinstalatie.

Marcel Krijtenberg - domotica-specialist Krijtenberg Sound&Vision
Filmliefhebber, muziekfreak en systeemontwerper en voor ons onze steun en toeverlaat over alles op het gebied van domotica.

Meer weten? Samenwerken?

Studio Valentijn staat altijd open voor nieuwe uitdagingen. Particulieren én zakelijke klanten kunnen bij ons terecht voor interieuradvies en lichtontwerp en maatwerk interieurs. Architecten, interieurontwerpers en -stylisten helpen we graag met het ontwikkelen van licht- en installatieplannen - van eenvoudig tot uiterst complex. 

Mail Annelies op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 190 501 54. 

Studio Valentijn is gevestigd in Breukelen, maar werkt in heel Nederland (en soms ook daarbuiten). Zo heeft Studio Valentijn opdrachten gerealiseerd in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Culemborg, Hoorn, Leidsche Rijn, Abcoude, Den Bosch, Soest, Zeist, Leeuwarden, Hilversum, Rotterdam, Zierikzee, Maastricht, Alkmaar, Breda, Zwolle, Steenwijk en Bussum.