Loading...

De mooiste lichtmerken

Studio Valentijn heeft contacten met ontwerpers en producenten in binnen- en buitenland, waardoor we de mooiste armaturen kunnen leveren voor residentiële én commerciële projecten. Van de complete verlichting voor een hotel tot een enkele tuinlamp - we've got you covered.

Vraag een offerte aan - ook als je nog niet precies weet wat je nodig hebt. 

Delta Light

Less does more
Delta Light ontwerpt en fabriceert architecturale verlichting. Het Belgische familiebedrijf werkt samen met architecten, ontwerpers, aannemers en investeerders om onze verlichting te integreren in hun projecten. Delta Light - opgericht in 1989 - werkt via een wereldwijd netwerk voor kleine en grote huizen, hotels, kantoren, publieke gebouwen, verkoop en horeca.

De mooiste lichtmerken

 

Lodes

Made in Italy
Het in Venetië gevestigde Lodes ontwerpt en produceert sinds 1950 verlichtingsoplossingen voor binnen en buiten door technische knowhow te combineren met het beste Italiaanse design. Lodes vertegenwoordigt een evolutie van drie generaties van pure passie voor briljante architecturale oplossingen.

De mooiste lichtmerken

 

Marset

Taking care of light
Marset - met een hoofdkantoor en fabriek in Barcelona en showrooms van Mexico tot Milaan - maakt licht dat kan verrassen, opwinden en dat ook nog eens duurzaam is. Design maakt Marset onderscheidend. Door goed ontwerp wil Marset zijn meest essentiële waarden overbrengen: kwaliteit, technologische strengheid, innovatie, duurzaamheid en authenticiteit.

De mooiste lichtmerken

 

Modular

Architectural lighting with attitude
Architecturale verlichting versterkt met zijn verfijnde aanwezigheid de schoonheid en het karakter van een ruimte. De wereld van Modular is er een van uitzonderlijke ontwerpen en bijbehorende ervaringen. Ruimtes doordrenkt met schoonheid en licht, die je hart vullen met inspiratie. 

De mooiste lichtmerken

 

Moooi

A Life Extraordinary
Moooi inspireert en verleidt de wereld met adembenemende, innovatieve ontwerpen. De collectie is altijd origineel, onverwacht, eclectisch, rebels en verfijnd en bevindt zich altijd op de grens van commerciële realiteit en culturele belangstelling. Moooi biedt een doordachte mix van verlichting, meubels en accessoires die het alledaagse overstijgen door creativiteit en schoonheid te brengen - altijd onverwacht, buitengewoon welkom. 

De mooiste lichtmerken

 

Nuura

De verlichting van het Deense Nuura weerspiegelt de rijkdom van de Scandinavische natuur. Met de kroonluchter als middelpunt biedt Nuura verlichtingscollecties die het decor in privéwoningen of openbare ruimtes verrijken en vervolledigen. Door elegant design, nieuwe technologie en hoogwaardige materialen te combineren, creëert Nuura unieke kwaliteitsverlichting die het welzijn positief beïnvloedt. 

De mooiste lichtmerken

 

Penta

Craftsmanship meets vanguard technology
Het Italiaanse merk Penta herken je aan zijn geavanceerd gebruik van materialen, innovatieve ontwerpen, elegantie en hoogwaardig design. Vele bekende ontwerpers hebben hun naam onlosmakelijk aan het merk verbonden en hebben een basisbijdrage geleverd aan de totstandkoming van het assortiment iconische armaturen. 

De mooiste lichtmerken

 

Petite Friture

To draw goodness from beauty
Het Franse designlabel Petite Friture werkt met jonge ontwerpers om de mooiste ontwerpen op de markt te brengen. De unieke, duurzame collecties ontstaan vanuit gedrevenheid en het verlangen om naar iets oprechts toe te werken. Elegant, toegankelijk, speels en verrassend: Petite Friture biedt eerlijke schoonheid die jarenlang meegaat. 

De mooiste lichtmerken

 

Pholc

Expressive relevance beyond the ordinary
Het Zweedse verlichtingsmerk Pholc ontwerpt vanuit een nieuwe kijk op Scandinavisch design: expressieve eenvoud; tijdloze esthetiek met karakter. Iedere Pholc-lamp heeft een eigen persoonlijkheid die om aandacht vraagt en nieuwsgierigheid opwekt. Pholc stimuleert een constante beweging tussen het bekende en het onbekende vanuit de wil om expressief, relevant, verfijnd en geïnformeerd te blijven.

 

De mooiste lichtmerken

 

Secto Design

Innovative with artisanal touch
Tijdloos en ambachtelijk met een Scandinavisch tintje: de schitterende houten lampen van het Finse label Secto Design zijn herken je aan hun heldere lijnen en architectonische vormen. De lampen worden (hand)gemaakt van berkenfineer dat in vorm wordt geperst; als afwerking zijn, naast onbehandeld berken, ook wit en zwart laminaat en gewaxt walnootfineer beschikbaar. 

De mooiste lichtmerken

 

Tonone

Tonone staat voor tijdloos design met een industriële, minimalistische uitstraling. Tonone, in 2013 opgericht door ontwerper Anton de Groof, is gevestigd in Nederland. Hoewel het handschrift van De Groof en zijn team nog als gedurfd en functioneel moet worden omschreven, zijn de later geïntroduceerde lichtontwerpen geëvalueerd tot een gelikt, onopvallend en slim lichtconcept. Zelfs als de gebruikte mechanica niet zichtbaar is, wordt de handtekening van Tonone nog steeds herkend in elke volgende stap van het verlichtingsontwerp.

Het Tonone ontwerpteam werkt samen met lokale ambachtslieden om hun producten te produceren. Tijdens het ontwerp- en de productieproces wordt de hele levenscyclus van de producten meegenomen als het gaat om duurzaamheid, efficiëntie en logistiek. 

De mooiste lichtmerken

 

Trizo21

Handmade in Belgium
Trizo21 geeft vorm aan licht om eenn sfeer, concept of project tot stand te brengen. Als ontwerpers en fabrikanten kiest Trizo21 voor technische perfectie, kwalitatieve materialen en afwerkingen. In plaats van indrukwekkende ontwerpen na te jagen, streven het merk naar innovatieve bruikbaarheid: Trizo21 vindt dat architecturale verlichting puur moet zijn en ontdaan van overbodige opschik. Zo gebruikt Trizo21 materialen als aluminium en messing voor een strak en naadloos beslag dat past in elk interieur.

De mooiste lichtmerken

 

Vesoi

Italian lighting since 1981
Vesoi begon ooit als glasblazer voor verlichtingsarmaturen en is sinds 1992 op de markt met eigen productontwerpen. Vesoi let op de wisselende trends, en update zijn collectie als dat nodig is; in uiterlijk én in kwaliteit. Vanuit zijn passie voor licht let Vesoi op de kleinste details die de grootste emotionele waarde met zich mee kunnen brengen. Vesoi probeert dit gevoel over te brengen in haar producten om zo de wereld een stukje te verlichten: letterlijk en figuurlijk.

De mooiste lichtmerken

 

Wever & Ducré

From Belgium with love
Wever & Ducré staat voor trendy verlichting die er niet alleen goed uitziet, maar ook met innerlijke waarden scoort. De state-of-the-art ledverlichting van Wever & Ducré is compact ontworpen, zuinig en biedt meer levenskwaliteit. Het bedrijf laat zich inspireren door mensen die hun fascinatie voor mooie dingen delen en die net zoveel waarde hechten aan hoogstaand design als aan een hoogwaardige afwerking.

De mooiste lichtmerken