Loading...
Lichtontwerp voor retail, kantoor en hospitality

Lichtontwerp voor retail, kantoor en hospitality

Een doordacht lichtontwerp zorgt voor besparingen op kosten voor energie en onderhoud. Directe én indirecte besparingen dus. Maar dat is niet de enige reden om te kiezen voor een lichtontwerp.

Functioneel en esthetisch

Licht is een essentieel onderdeel van het ontwerp van een gebouw of ruimte. Het juiste licht kan niet alleen bijdragen aan het esthetische aspect van een gebouw, maar ook aan het functioneren en welbevinden van de gebruikers. Lichtopbrengst, kleurtemperatuur, levensduur, rendement en comfort: het zijn allemaal zaken waar we rekening mee houden in onze lichtontwerpen - naast, uiteraard, het beschikbare budget en de technische mogelijkheden van een ruimte. 

Visie vertalen

Kantoor, winkel, hospitality of zorginstelling: het interieur is het visitekaartje van je organisatie. Studio Valentijn vertaalt je visie en identiteit naar een lichtontwerp dat recht doet aan architectuur, organisatie- én gebruikersdoelen. Als lichtspecialisten werken we vaak samen met andere (interieur)architecten en -ontwerpers. In onze ontwerpen verenigen we licht en architectuur. 

Samenwerken

Als lichtontwerpers werken we veelal in nauwe samenwerking met (interieur)architecten en -ontwerpers, met vormgevers en stylisten, met makelaars, installateurs en projectontwikkelaars, die hun projecten naar het hoogste niveau willen tillen. Ook werken we nauw samen met aannemers en installateurs. Op die manier kunnen we onze projecten van begin tot eind volgen en een succesvolle oplevering garanderen. Kun je wel wat specialistische kennis gebruiken? We horen graag van je.

Lichtontwerp voor retail, kantoor en hospitality
Hospitality: armaturen van Moooi

De mooiste lichtmerken

Studio Valentijn is ook dealer van verlichtingsmerken in het midden- en hogere segment. Doordat we de mooiste armaturen kunnen leveren blijven we betrokken bij onze projecten en kunnen we de kwaliteit daarvan van advies tot eindoplevering garanderen. 

Portfolio

De afgelopen jaren hebben we tientallen zakelijke lichtprojecten opgeleverd. Klein én groot, bescheiden én ambitieus. Bekijk ons zakelijk portfolio om een indruk te krijgen van ons werk en neem gerust contact op om te vragen naar de mogelijkheden!