Loading...

Lichtadvies op IJburg Amsterdam

Op dit moment zijn we onder andere bezig met het maken van een lichtplan en lichtadvies voor een bijzondere woning op IJburg. Dit gezin benaderde ons met de volgende vraag:

“Vijf jaar geleden hebben wij ons nieuwbouwhuis betrokken op IJburg, Amsterdam. Om ons woongenot te vergroten zijn wij voornemens in de komende maanden een aantal aanpassingen in ons huis aan te brengen. Zo zijn we niet tevreden met onze huidige verlichting in de woonkeuken en woonkamer. Naast dat er te weinig licht is, vinden wij het moeilijk om overeenstemming te bereiken welke lampen we nu echt mooi vinden terwijl onze smaak normaliter niet veel verschilt. Aangezien we alles nu willen laten stucen zijn we op zoek naar een expert die ons kan adviseren waar welke verlichting het beste past inclusief een shopping list.”

Tuurlijk kunnen wij hier een mooi plan voor maken en inmiddels zijn de laatste tekeningen gemaakt en kan de uitvoering beginnen!

Op zoek naar een creatief lichtplan voor bij u thuis of op kantoor? Wij kunnen u helpen, neem gerust vrijblijvend contact op!