Loading...

Oprichting De Lichtschool

Een mooie start van 2018: we openen de deuren van De Lichtschool. De Lichtschool - onderdeel van Studio Valentijn - is een jonge, frisse en creatieve vakopleiding waar interieurontwerpers, stylisten en medewerkers van woonwinkels vakopleidingen en -cursussen kunnen volgen op het gebied van licht en verlichting. Ook verzorgen we incompany trainingen en lichtlezingen voor het MKB bedrijfsleven, zoals woonwinkels, installatiebedrijven, technische groothandels en keukenbedrijven.

Oprichtster Annelies Valentijn: “Architectuur en verlichting zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Toch is er binnen ontwerp opleidingen opvallend weinig aandacht voor verlichting. Ook lijkt het er nog altijd op dat verlichting niet de vanzelfsprekende aandacht heeft van de interieurarchitect of -stylist”. Dat moet anders! Daarom ben ik in 2018 gestart met De Lichtschool; wij maken het lichtvak begrijpelijk.
Goed lichtadvies kunnen geven is waardevol; wij maken je wegwijs in alle aspecten voor het maken van een lichtplan.

Je leert op onze vakopleiding creatieve lichtplannen maken als een pro; van offerte tot presentatie. Of het nu gaat om een kantoor, particuliere woning of horecagelegenheid, we leren je alle benodigde kennis over armaturen, techniek en conceptmatig denken.