Loading...

Armaturen offerte aanvragen? Dat kan!

Van badkamerarmatuur of tuinlamp tot verlichting voor winkels, bibliotheken en bedrijfspanden: we hebben directe contacten met ontwerpers en producenten in binnen- en buitenland. Daardoor zijn we in staat om de mooiste armaturen te leveren, zowel voor woningen als voor zakelijke projecten. Het grote voordeel daarvan is dat we - van advies tot eindoplevering - betrokken blijven bij onze projecten en de kwaliteit daarvan kunnen garanderen. 

 

Benieuwd naar de merken die we vertegenwoordigen? Je vindt ze hieronder
Wat Studio Valentijn kan betekenen voor jou project?Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Van interieur- en lichtadvies, tot en met bouwbegeleiding, montage en oplevering: Studio Valentijn ontwerpt niet alleen, we realiseren ook. Zo blijven we tot het einde betrokken bij het project en kunnen we de kwaliteit garanderen. 

Studio Valentijn is onder meer dealer van de volgende merken, een greep uit onze favorieten!

Forestier

Forestier

Het Franse merk Forestier voegt met haar collectie lampen een sterk eigen karakter toe in de designbranche. We zien vooral lampen die door hun opvallende en eigentijdse dessins net even anders ogen.

Lee Broom

Lee Broom

De Britse designer is ondertussen een van de meest toonaangevende productontwerpers van het Verenigd Koninkrijk. Naast de productlijn blijft ook zijn interieurdesign voor de sector hospitality en retail niet onopgemerkt.

Moooi

Moooi

Het Nederlandse designmerk Moooi is in 2001 opgericht door Casper Vissers en Marcel Wanders. Wanders wordt beschouwd als een van de meest toonaangevende ontwerpers van dit moment.

Nuura

Nuura

Nuura streeft ernaar om esthetische en exclusieve verlichting te creëren, die de rijkdom en vreugde van de Scandinavische natuur weerspiegelt. Met de kroonluchter als middelpunt biedt Nuura verlichtingscollecties aan die de ruimte verrijken en het interieur completeren in zowel privéwoningen als openbare ruimtes.

Penta

Penta

Penta Lighting is van origine een Italiaans meubelmaker, opgericht in 1975, maar besloot al snel om zich te focussen op slechts één productgroep: verlichting. Het assortiment van Penta Lighting richt zich voornamelijk op armaturen van vooruitstrevende materialen, innovatieve ontwerpen, elegantie en een hoogwaardig stukje design.

Rubn

Rubn

Rubn is een premium Zweeds verlichtingsbedrijf onder leiding van ontwerper en maker Niclas Hoflin. Hoflins werk omarmt het volledige potentieel van hedendaagse technologie met respect voor het erfgoed en de meesters van het vak.

Marset Modular

Marset Modular

In meer dan 40 landen is Marset actief en het behoort daarmee tot één van de belangrijkste verlichtingsbedrijven ter wereld

Tonone

Tonone

Het merk Tonone is inmiddels niet meer weg te denken uit de designwereld voor lampen. Het jonge merk van Nederlandse bodem heeft een uitgebreide lampen collectie. Kenmerkend is de industriële en minimalistische uitstraling en tijdloos design.

TAL

TAL

TAL legt moderniteit en stijl vast in de meest verbazingwekkende designs.