Loading...

Interieur- en kleuradvies - bouwen en verbouwen

Een huis om in thuis te komen, dat is wat je wilt. Een gezellig huis, dat je persoonlijkheid en smaak weerspiegelt. Een huis ook waarin je tot rust komt, waarin je je kunt opladen en waarin je familie en vrienden ontvangt. Een huis dat klopt. Wij helpen je er graag bij.

Of je nu een nieuwbouwwoning betrekt of je huidige woning wilt verbouwen: je perfecte thuis start met advies of ontwerp. We adviseren je over indeling, kleur en licht en geven je ook leuke en verrassende tips om je huis naar jouw smaak in te richten. Met ons geweldige team van schilders, meubelmakers, aannemers, installateurs, stukadoors en stoffeerders kunnen we je ideeën vervolgens ook realiseren. Wat zijn jouw wensen? 

Kleur- en interieuradvies bij jou thuis of in onze studio

Wil je graag wat meer kleur in huis, wil je nieuwe verlichting en kom je er zelf niet of vind het lastig om te kiezen? We helpen je graag! In een interieuradvies op locatie komen we naar je toe om je wensen te bespreken. Vervolgens lopen we met de plattegrond in de hand door de ruimtes heen of we adviseren je op basis van de bouwtekeningen. Je krijgt tips en advies over de beste indeling, kleuren en verlichting; we maken snelle schetsen en kunnen soms ook direct met de meubels schuiven voor instant-resultaat. Met dit advies van ongeveer 2,5 uur leg je een stevig fundament voor je interieur waarmee je zelf verder aan de slag kunt.

Werkwijze

Ter voorbereiding van het advies hebben we eerst een telefonische afspraak. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie vragen zodat ik voorbereid ben op onze afspraak.
In 2,5 uur kunnen we goed ingaan op al jullie vragen. Wanneer je meer vragen hebt dan mogelijk in 1 sessie kunnen we natuurlijk altijd een vervolg afspraak maken van nog een sessie.

 • Prijs: € 379 inclusief btw
 • Wil je hierna tóch een uitgebreider schriftelijk voorstel krijgen? Dat is natuurlijk mogelijk! Bij een uitwerking van jullie vragen kun je denken aan 3 tot 6 uur a € 95 inclusief btw
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Annelies Valentijn of bel (06) 190 501 54


Graag ontvangen we voor het interieuradvies op locatie de volgende items;

 • Pinterest / moodboard van de gewenste look en feel
 • overzicht van de woonwensen, eventueel nieuw aan te schaffen meubels
 • planning
 • indicatie budget
 • plattegrond in PDF
 • eventueel stalen van de vloer/keuken

Totaal interieurontwerp

In een intakegesprek van zo'n twee uur bespreken we je wensen met betrekking tot sfeer, indeling, meubels en afwerking van één ruimte of verdieping. Je ontvangt ons ontwerp digitaal; in een presentatie lichten we de ontwerpkeuzes mondeling toe. Onderdelen van dit totaalplan zijn

 • Moodboard: sfeer, kleur, vormen en materialen - de rode draad van je interieur
 • Indelingsontwerp: verschillende indelingen van de ruimte in 2d of 3D uitgewerkt.
 • Lichtplan: in de plattegrond geven we de posities en het type verlichting weer (bijvoorbeeld spot, hanglamp, leeslamp, direct/indirect/diffus licht etc.)
 • Kleur- en materialenplan voor vloeren, wanden en raamdecoratie
 • Voorstel meubels
 • Indien nodig volgt nog een correctieronde, eventueel met presentatiemoment

Dit interieurontwerp is de start van je interieur project. We kunnen je ook begeleiden in het maken van definitieve productkeuzes, het advies over aankopen , maar ook in de vorm van projectbegeleiding in de uitvoering. 


Interieuradvies op maat – nieuwbouw

Er zijn projecten en situaties die niet passen in bovenstaande mogelijkheden, bijvoorbeeld wanneer je je huidige woning compleet gaat verbouwen of een kavel hebt gekocht waar je je droomhuis op wilt bouwen. Dan past dit op-maat advies het beste. Als interieurarchitecten kunnen we al in een vroeg stadium meedenken met het ontwerp van de bouwkundig architect: draaien de deuren goed, klopt de indeling, wil je een kookeiland in je keuken, hoe ziet je ideale badkamer eruit? We kunnen de bouw begeleiden en meedenken met de uitvoering. Neem contact op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

 • Prijs is afhankelijk van het aantal ruimtes en vierkante meter. We werken met een uurtarief van €95 inclusief btw 

Lichtplan en lichtadvies

Is je interieur in orde maar kan de verlichting beter? Ook voor 'los' advies op het gebied van verlichting kun je terecht bij Studio Valentijn.