Loading...

Maatwerk interieurs - particulier en zakelijk

Wil je je huidige woning compleet verbouwen of heb je een kavel hebt gekocht om je droomhuis te realiseren? Kies dan voor maatwerk! Dat kan ook voor delen van je woning: een maatwerk badkamer of keuken, een nieuwe functie voor de zolder, een serre of andere aanbouw... 

Als interieurarchitecten denken we vanaf het begin mee met de bouwkundig architect: we kijken naar de indeling, naar licht en verlichting, ontwerpen meubels op maat (denk bijvoorbeeld aan een kastenwand of inloopkast) en de perfecte keuken of badkamer. Heb je zelf nog geen aannemer? Met ons geweldige team van schilders, meubelmakers, aannemers, installateurs, stukadoors en stoffeerders kunnen we je droomhuis ook realiseren. 

  • De prijs is afhankelijk van het aantal ruimtes en vierkante meter
  • Neem contact op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte!

Maatwerk meubels

Kastenwanden, kinderspeelhoeken, haard- en tv-meubels... tot in de kleinste details ontwerpen we meubels naar jouw smaak en stijl. De tekeningen hiervoor zijn voorzien van maatvoering, kleur- en materiaaladvies. We hebben met onze vaste meubelmakers ICW Woerden, maar uiteraard kan ook jouw eigen timmerman of interieurbouwer aan de slag met ons meubelontwerp.

  • Prijsindicatie € 300 - € 800 per item

Maatwerk voor bedrijven

We ontwikkelen ook concepten voor winkels, kantoren, zorginstellingen, horeca en hospitality.