Loading...

Boost your interior business - online event - MELD JE HIER AAN

Het online event voor de ambitieuze interieurprofessional! Van 21 tot en met 24 september vertellen 18 enthousiaste experts jou hoe het moet! Je krijgt antwoord op vragen als: hoe zorg je ervoor dat je tijd en geld overhoudt? Hoe onderscheid je je van de rest? Hoe presenteer je jezelf op social media en naar je klant? Hoe stel je de juiste doelen en hoe werk je het meest productief? 

Live Masterclass: 'Thuiswerken in het juiste licht' 

Lichtexpert Annelies Valentijn geeft woensdag 23 september om 14.00u een live masterclass 'Thuiswerken in het juiste licht'. 

Naast een goed ontwerp, zijn licht en verlichting cruciaal in de architectuur en het interieur, maar vergeet daarbij zeker niet de nu zo belangrijke thuiswerkplek. Hoe kan een goed lichtontwerp bijdragen aan een gezonde thuiswerkplek? Welke creatieve invullingen zijn er en waar moet je rekening mee houden? In deze online live masterclass kom jij het te weten.

  • Wat is licht, hoeveelheid lux, verblinding en daglichttoetreding
  • Welke factoren zijn van invloed op het gewenste lichteffect?
  • Hoe richt je je werkplekverlichting het beste in, en waar moet je rekening mee houden?
  • Hands-on tips & inspiratie aan de hand van heel veel inspirerende beelden

Wil je alvast meer lezen over dit onderwerp, lees dan onze laatste blog

Wat kun je verder verwachten?

Interviews met bekende ontwerpers/bloggers, trend- en kleurlezingen, masterclasses over verschillende social mediakanalen (Pinterest, Instagram en LinkedIn), en over het houden van focus, het creëren van een goede mindset, jezelf verkopen én zelfs een stukje financiën komt aan bod.

Aanmelden

Boost your Interior Business is een vierdaags, online event  21 tot en met 24 september 2020. Na afloop kun je de opnames nog een half jaar terugkijken.
Schrijf je nu nog in met €50 early bird korting

Waarom De Lichtschool?

Veel mensen onderschatten het belang van licht in hun interieur. Dat is zonde, want met goed licht komt een interieur veel beter tot zijn recht. Sterker nog: De Lichtschool vindt dat verlichting onderdeel moet zijn van het basisplan van iedere woning. De kunst is om de juiste balans te creëren tussen sfeerlicht en functionele verlichting.

Geef je al lichtadviezen als onderdeel van je interieurontwerpen en verbouw-plannen maar doe je dit voornamelijk op intuïtie? Wil je leren hoe je je lichtplannen beter kunt onderbouwen en wat je allemaal in een lichtplan moet opnemen? Is het niet jammer als je een keigaaf interieurplan hebt opgeleverd en het licht klopt niet en je verhaal is niet waterdicht. Herken je je hierin? Dan ben je echt niet de enige, wij hebben de afgelopen 2 jaar al meer dan 300 interieurprofessionals getraind in het maken van creatieve, goed onderbouwde lichtplannen.

Next Level

Ben je geinspireerd geraakt en wil je nog meer weten over licht? Geef je dan op voor onze 2-daagse lichttraining voor de interieurprofessional. We gaan de diepte in!

  • je leert lichtplannen maken die je bedrijf naar een next level brengen
  • we werken met storytelling technieken om je licht-verhaal over te brengen aan je klanten
  • je vergaart technische kennis zodat je een prima sparringspartner wordt voor aannemers en installateurs
  • na deze 2 dagen ben je in staat een goed onderbouwd lichtplan te presenteren aan je opdrachtgever
  • je weet alles over lumen, lux, kelvin en het dimmen van led 

beeld: FLOS Amsterdam

augustus 2020