Loading...

Champagne! Nieuwe branding Studio Valentijn en De Lichtschool

Tadaaa!
De lockdown was een prima gelegenheid om mijn twee bedrijven door de wasstraat te laten gaan. Studio Valentijn en De Lichtschool hebben de afgelopen weken een complete metarmorfose ondergaan, onder bezielende leiding van merkstrateeg Anna Borsboom en haar team.

De wens
De opdracht aan Anna en haar team was om Studio Valentijn en De Lichtschool een duidelijker smoel te geven; 1 gezicht maar dan als zusjes van elkaar, veel meer zichtbaarder en een eenheid in de websites, marketing en social media. En dat is gelukt!

History
Toen ik in 2007 met Studio Valentijn startte - als kleine eenpitter vanuit mijn zolderkamer - had ik niet voor mogelijk kunnen houden waar ik nu als ondernemer sta. Het aantal opdrachten is in de loop van de jaren sterk gegroeid, ik werk samen met een superteam om me heen vanuit een eigen studio in Breukelen. Als kers op de taart zijn we als studio nu ook actief als dealer van verlichtingsmerken uit het midden- en hoog segment. We kunnen onze opdrachtgevers nu echt compleet ontzorgen: van schets tot oplevering!

In 2018 startte ik met De Lichtschool, die verschillende lichtopleidingen aanbiedt aan interieurprofessionals. Het werd een instant succes én mijn eigen missie: hoe kan ik mijn kennis van licht en verlichting overdragen aan collega-interieurontwerpers, medewerkers van woonwinkels, stylisten en creatieve tuinontwerpers?  Omdat in interieuronderwijs nog steeds heel weinig aandacht word besteedt aan verlichting zijn specialistische, creatieve lichtopleidingen broodnodig! 

Hier en nu
Ons werk liep tijdens de lockdown gewoon door; we combineren de live-gesprekken, bouwvergaderingen en locatie-bezoeken met videobellen. (Nog tips nodig voor videobellen met collega's in het juiste licht? - Klik hier!) De Lichtschool cursisten bieden we de mogelijkheid aan om 1-op-1 lichtadvies trainingen te volgen, in onze studio op gepaste afstand van elkaar.
En daarnaast zijn we volop nieuwe lichttrainingen aan het ontwikkelen; een daarvan is samen met Marjan van SketchUp Plaza, vanaf september bieden we een unieke combinatie cursus licht&layout(SketchUp) aan. Met de reguliere lichtlessen gaan we in september weer van start, op de website van De Lichtschool kun je het complete lesaanbod vinden.

En dan nu: champagne!
Met grote trots nodig ik jullie uit op onze nieuwe websites www.studiovalentijn.nl en www.delichtschool.nl

Wil je op de hoogte blijven van festivals, beurzen, tentoonstellingen en andere evenementen waarin licht een hoofdrol speelt? Dan zit je goed bij de nieuwe Lichtagenda van De Lichtschool. Als je op de hoogte wilt blijven, meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Als je tips hebt voor die agenda, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons ook op Instagram voor snelle updates, nieuws en noviteiten uit de wereld van interieur, licht en architectuur.
We hopen je snel ergens te kunnen zien!



 juni 2020