Loading...

Reviews van zakelijke klanten

Dit vinden anderen van Studio Valentijn!

  • “Verlichting is voor veel mensen die in het interieurvak werken een complexe zaak. Ik ken in Nederland maar één professional die verlichting, techniek en toepassing begrijpelijk kan uitleggen. En dat is Annelies. Daarom heb ik haar uitgenodigd om te doceren bij NIA.”
    Rene Verhoeven, Directeur NIA Academie Amsterdam
  • “Tijdens mijn opleiding Binnenhuisarchitectuur aan het IPD doceerde Annelies de examentraining. Het was onze groep direct duidelijk dat we te maken hebben met een professional die enorm gedreven is het beste in mensen naar boven te halen; op een prettige, duidelijke manier weet zij haar enorme kennis over te brengen.”
    Lucienne van Wijngaarden, Interieurstylist at Volker Wessels Woonuniversum
  • “Ik werk op regelmatige basis samen met Annelies en dat verloopt altijd heel erg fijn. Villaidea schakelt Annelies Valentijn in als het als het gaat om het maken van lichtplannen bij grote projecten. Zij kan dit als geen ander. Een briefing omzetten in een concreet stijlvol lichtplan is haar expertise. Met een grote mate aan kennis en deskundigheid gaat zij te werk. Ze heeft een heldere manier van werken en komt heel goed haar afspraken na. Ze levert heel goed werk!”
    Tjitske de Ruiter, VillaIdea